Hoe voegt u een foto in in Microsoft Word

Soms wanneer we iets bewerken of typen op de computer, willen we een nieuwe foto invoegen, maar we hebben geen eerdere fotos die we kunnen gebruiken als basis voor onze nieuwe foto. Dus hoe kunnen we een foto invoegen in Word? Het is eigenlijk heel eenvoudig - alles wat je nodig hebt is een programma dat bestanden kan openen en opslaan, zoals Paint Shop Pro, CorelDraw, of InDesign. Wanneer u de viewer voor afbeeldingen opent, ziet deze er meestal uit als een browser (zoals Safari of Firefox). U ziet dan een lijst met beschikbare afbeeldingsformaten (zoals JPEG of PNG), en meestal twee knoppen met een plusteken en een minteken rechts daarvan.

afbeeldingen

Hoe voeg je een afbeelding in Word in om een nieuwe afbeelding aan een Word-bestand toe te voegen, klik je gewoon op het tabblad Invoegen boven in het scherm. Hier heeft u drie keuzes: 1. Klik bovenaan met de rechtermuisknop op de afbeelding om het paneel Eigenschappen te openen, en u zult een tabblad voor Afbeeldingspositie zien. Klik erop, en verander de standaardwaarde van Geen in Elke, klik dan OK. Verander in uw Word document de Standaard Afbeeldingspositie in Elke, en klik OK. Wanneer u nu het bestand opslaat, staat de afbeelding op de opgegeven positie.

Hoe u afbeeldingen in Microsoft Word kunt invoegen, spreekt voor zich, omdat het net als bij elke andere tekstverwerker gaat. Wat u moet weten is hoe u op invoegen klikt, hoe u de positie van de afbeelding verandert, en hoe u het type verandert (JPEG, PNG, TIFF, enz.). De eenvoudigste manier om de positie van de afbeelding te veranderen is door de pijltjestoetsen op het toetsenbord te gebruiken, dat zijn meestal de pijltjes naar links of naar rechts, en zullen de afbeelding omhoog of omlaag duwen. Het omgekeerde kan ook worden gedaan door de shift-toets te gebruiken terwijl u de pijltjestoetsen indrukt. Er zijn nog veel meer opties te vinden in de Help menus, maar dit zijn er slechts twee van.