Fotos zoeken en delen in Microsoft Word

Heeft u ooit meerdere fotos tegelijk willen bewerken? Hebt u zich wel eens geschaamd voor het feit dat u uw favoriete fotos niet kon vinden terwijl u naar iets belangrijks op zoek was? Nu kunt u de functie Zoeken en delen van Microsoft Word gebruiken om snel fotos te vinden en te delen met familie en vrienden. Dit is ook handig voor studenten die hun projecten aan hun instructeurs en andere klasgenoten moeten laten zien. Hier zijn de eenvoudige stappen om dit te doen.

pictures

Ga eerst naar de sectie Extra in het hoofdmenu en klik op Selecteren. Kies vervolgens op het tabblad Doel selecteren Microsoft Word en klik op openen. Hier hebt u drie alternatieven: u kunt een tekstvak plaatsen, op de pijlknop naast "Afbeeldingen zoeken en delen" klikken en ten slotte op het juiste pictogram klikken om het te bewerken en te delen. Zodra u een geschikt pictogram hebt gekozen, klikt u op OK.

Ten tweede, om afbeeldingen in te voegen, klikt u op het tabblad Invoegen dat u in het linkerdeelvenster van het scherm vindt. U ziet nu een lege witte pagina als achtergrond. Klik met de rechtermuisknop op het tabblad Invoegen en kies de juiste afbeelding om in te voegen. U ziet dat er opties zijn voor grootte, stijl, uitlijning, opmaak en titel. Zodra u een geschikte afbeelding hebt gekozen, kunt u op de knop "Opslaan" klikken of op de knop "Openen" om de afbeelding in Microsoft Word in te voegen. Om te eindigen, klik op het "Datum en tijd" drop down menu om de nieuw ingevoegde afbeeldingen te synchroniseren met uw opgegeven kalender.