Afbeeldingen invoegen in Photoshop

Wanneer je aan een pagina werkt om deze interessanter te maken voor je lezers, wil je misschien wat afbeeldingen toevoegen om de boel wat op te fleuren. Maar voordat je de fotos gaat bewerken, zijn er een paar stappen die je moet volgen om de beste fotos op je pagina te krijgen. Een van deze stappen is ervoor te zorgen dat uw fotos worden aangepast aan de juiste grootte. Een andere stap is ervoor te zorgen dat ze worden weergegeven onder een hoek die de volledige afbeelding te allen tijde zal tonen. Dit betekent dat wanneer je een afbeelding op je pagina probeert te plaatsen, je deze eerst de juiste kant op moet draaien, zodat hij correct wordt weergegeven wanneer hij wordt bekeken.

pictures

Om je afbeeldingen op de juiste manier op je pagina te plaatsen, moet je weten hoe je de grootte van de afbeelding aanpast, zodat hij in de juiste grootte voor je invoegvak past. Open het tabblad "invoegen" door op het potloodicoon te klikken in de rechterbovenhoek van de pagina. Klik vervolgens op "afbeeldingen" in de sectie ingevoegde afbeeldingen om uw afbeeldingen in te voegen en weer te geven. Als u nu klikt op de optie "passen" onder het vervolgkeuzemenu "grootte", krijgt u een lijst met verschillende maten die gewoonlijk voor dit doel worden gebruikt. U kunt de grootste maat selecteren die bij uw afbeelding past en deze in de ingevoegde afbeelding plaatsen.

Daarnaast moet u uw muiscursor in de afbeelding bewegen om de afbeelding naar boven of naar beneden te slepen om de positie van de afbeelding te wijzigen. Let er bij het slepen op dat u de afbeelding niet uitrekt, maar slechts in één richting verplaatst. Blijf in deze richting bewegen tot u een lege plaats ziet, klik dan op de lege plaats om terug te keren naar het invoegscherm. Na het klikken verwijdert u het plaatje door op het prullenbak-icoontje te klikken dat naast het plaatje verschijnt.